Tuesday the 16th
  • Description slide 1

ANUGERAH DESA PERDANA 2017

02 MEI 2017, KUANTAN - Tahun 2017 dikenali dengan Anugerah Desa Perdana tetap membariskan 8 aspek utama iaitu, Patriotisme dan Kemasyarakatan, Kepimpinan dan Pentadbiran, Pendidikan dan Latihan, Ekonomi dan Keusahawanan, Pemerkasaan Peranan Belia, Teknologi Maklumat dan Telekomunikasi, Kebersihan, Kesihatan dan Keceriaan serta Pengawasan Infrastruktur Asas. Kesungguhan JKKK bagi pencalonan ADP ini dilihat sebagai suatu usaha yang terbaik dan mantap demi memastikan JKKK berjaya hingga ke peringkat seterusnya.

Hanya enam ( 6 ) kampung sahaja yang bertanding pada awalnya. Namun demi menyahut cabaran, Kampung Belukar juga menawarkan diri untuk menyertai ADP 2017. Jadual menunjukkan perjalanan Panel Juri bagi ADP 2017 Kuantan.

   

 

     
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hakcipta Terpelihara © 2017 Pejabat Daerah Dan Tanah Kuantan. 

Tarikh akhir dikemaskini: 08 Januari 2018

 

Laman Web ini sesuai dilayari oleh pada pelayar web Google Chrome 9 & Firefox 3.0 ke atas dan resolusi terbaik adalah 1152 x 864 dan ke atas. 

Dasar Keselamatan | Dasar Privasi

Penafian : Pejabat Daerah Dan Tanah Kuantan tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman web ini.